Villkor

Allmänt

De här allmänna villkoren gäller när du som konsument gör ett köp från www.sweare.com, som ägs och drivs av SWEARE AB (organisationsnummer 559004-5786), Hårbörsta 660A, 83013 ÅRE, Sverige, härefter kallat “SWEARE“, “vi” och “oss“.

Läs igenom dem noga och se till att du förstått innan du använder SWEARE s webb-shop. Genom att använda vår webbutik och lägga beställningar, omfattas du av våra köp- och användarvillkor. Det är därför viktigt att du läser igenom användarvillkoren noggrant innan du använder webbplatsen. Användning av webbplatsen och / eller lägga en beställning innebär att du accepterar dessa villkor. SWEARE förbehåller sig full rätt att ändra dessa villkor. Om villkoren har ändrats efter att du har lagt en order, är det de villkor som publicerades vid den tidpunkt då beställningen gjordes som är tillämpliga.

Om du har några frågor om SWEARE eller dessa regler och villkor, kan du kontakta vår kundtjänst på service@sweare.com.

Inköp

För att beställa från sweare.com måste du vara över 18 år och vara bosatt i ett av de länder som vi levererar. Det är kundens ansvar att ange korrekt leveransadress. I händelse av att vi får tillbaka ett paket som inte har hämtats ut på ombud eller returnerats på grund av felaktig leveransadress, kommer kunden debiteras för frakt samt eventuella returhanteringsavgifter. Ytterligare fraktkostnader, enligt gällande leverans prislista, tas också ut för stora paket.

Avtalet mellan SWEARE och kunden blir bindande när vi skickar dig ett kvitto tillsammans med varorna. Om vi av någon anledning inte kan fullfölja din beställning, kommer vi att informera dig så snart som möjligt. Om vi redan har erhållit betalning för en sådan order, kommer vi att försöka att återbetala det debiterade beloppet med hjälp av samma metod som används för att göra betalningen, om inte det är möjligt tar vi kontakt med dig för att hitta en annan lösning. Du äger varorna när de har levererats till dig, och när vi har mottagit full betalning. Fram tills dess kommer vi att behålla äganderätten av varorna.

Priserna är de priser som fastställs vid den tidpunkten, i SEK eller EUR inklusive mervärdesskatt exklusive leveranskostnader. Om det sker en prisjustering av någon anledning kommer vi underrätta dig och informera dig innan din beställning behandlas.

Service och garanti

Vi har höga krav på kvaliteten på våra material och tillverkning och vi strävar efter att producera kläder som kommer att göra dig nöjd även på lång sikt. Om det finns brister i de varor du har köpt kan du göra ett garantianspråk för material- eller fabrikationsfel. Vänligen kontakta din återförsäljare som hjälper dig med en bedömning och med hur ärendet ska hanteras. Om du köpte produkten från vår webb-shop kan du kontakta oss direkt så hjälper vi dig med det.

Innan du reklamerar en produkt till oss, vänligen skicka ett mail till service@sweare.com. Skriv gärna en fullständig beskrivning av problemet, tillsammans med fullständig adress och inköpsbevis. Observera att produkterna måste vara ren när du skickar den till oss. Efter att vi fått produkten, kommer vi att undersöka om det är ett material eller tillverkningsfel eller normalt slitage.

Integritet

Du kan i allmänhet besöka vår hemsida anonymt. Vi samlar bara personlig information som du tillhandahåller, till exempel, om du väljer att skicka ett mail till oss eller skapa ett konto. Alla personuppgifter som ges till sweare.com behandlas respektfullt och konfidentiellt. Vårt sätt att lagra personlig information följer riktlinjerna i den svenska lagstiftningen i samband med detta, Person SFS 1998: 204. Denna lag bygger på gemensamma EU-regler.

Vi använder endast dina personuppgifter för att kunna leverera våra tjänster till dig. Vi garanterar att inga uppgifter säljs eller delas med tredje part och används endast internt eller med våra partners som vår betalningsleverantör och banker.

Vi kan också använda den för att informera dig om nya produkter eller stora möjligheter. Du kan dock, närhelst du vill informera oss om du vill göra några ändringar eller vill att vi tar bort din information. Vi ber dig då att kontakta oss på service@sweare.com.