SWEARE ÅRE TRAIL TOUR 2017 Inbjudan

SWEARE Åre Trail Tour är en helg fylld av löpning över olika distanser som går av stapeln i Åre den 29 september-1 oktober 2017. I år arrangeras tävlingarna i samband med Åre Höstmarknad vilket innebär att det finns massor att upptäcka denna helg!

En nyhet i år är att man kan delta i flera av loppen och vara med att tampas i SWEARE Åre Trail Tour. För att vara med i sammanställningen ska du delta i loppen 7KM Night Run, Holiday Club 2KM Sprint och SEAT Berners 23KM Mountain, för tour deltagare bjuder vi på anmälningsavgiften för sprint-etappen. Fina priser väntar de som ställer upp!

Nytt lopp för i år är 7KM Night Run som inleder helgen på fredagskväll. En reflexbana som går från Åre by upp till Sadeln och runt Totthummeln. Så ta med pannlampan och kick-starta helgen med en genomkörare!

De andra nyheterna är Holiday Club 2KM Sprint samt Holiday Club Kids Run 2KM som anordnas på lördagen. Banan är densamma för båda loppen och utgår från Holiday club och går längst strandpromenaden vid Åre sjön.

På söndag förmiddag går starten för loppen 13KM Sadeln samt SEAT 23KM Mountain.

Fredag
Kl 20.00 7KM Night Run

Lördag
Kl 15.00 Holiday Club 2KM Kids Run
Kl 16.00 Holiday Club 2KM Sprint
Kl 17.00 After run på Holiday club med live musik och servering av enklare mat och dryck

Söndag
Kl 09.00 SEAT 23KM Mountain
kl 09.30 13KM Sadeln

Markägarna informerar att älgjakt kommer att pågå på fjället fram till den 25 september innan loppen arrangeras samt att den påbörjas igen den 9 oktober. Var uppmärksam om detta om ni vill testa banorna innan eller efter loppen genomförs. Läs mer!

Tänk på att vara ute i god tid innan start på grund av att det är svårt att hitta parkering centralt under Åre Höstmarknad.

Vi önskar alla välkomna till SWEARE Åre Trail Tour 2017!

Vi har samlat information som är bra att veta inför loppen. Länk till PM!

Gå till Startlistor!

Sammanställning i SWEARE Åre Trail Tour efter sista etappen.

Resultat.

Har du frågor? Kontakta oss på aretrail@sweare.com

/Lina El Kott Helander, Sanna El Kott Helander, Malin Åkerlund & Per Brännäng

Gå till anmälan:

  

 

Delta i Åre trail Tour eller SEAT 23KM Mountain och var med i utlottningen av 6 månaders GRATIS leasing av nya modellen SEAT Ibiza.

Boka boende hos vår samarbetspartner och bo centralt i Åre under Höstmarknaden! Boka här!

Partners & Sponsorer!