Pre Production Samples

Sista provet innan produktionen startar

Häromdagen skickade jag feedback på så kallade Pre production prover till fabriken i Estland. Proverna används för godkännande inför produktionsstarten som närmar sig. På dessa prover har vi bett om några justeringar på detaljer och nya funktioner. Fabriken har även använt några av våra nya snoddar och band, men det är ändå några tyger och detaljer som är tillfälliga då de inväntar tyger och sömnadstillbehör från våra leverantörer.

På bilden ovan är vår nya snodd som kommer användas i midjan på byxorna. Jag är riktigt nöjd med färgen och designen, samt att den fick en elastisk känsla när man drar i den, precis så bra som jag hoppades på.

På bilden nedan ser man bröstfickan från insidan. Där har vi gjort ett hål med ett kryss som är laserskuret i en förstärkt del på fickan, där kan man enkelt dra igenom sin sladd till hörlurarna.

På bilden nedan är jackan och byxorna som finns i vår första kollektion sett bakifrån. Vi har lagt till en liten ficka med dragkedja på jackan där man kan förvara nycklar, pengar, kort eller dylikt. Den större fickan har också ny utformning, den har nu en vinklad öppning för att man lättare ska få i och ut saker ur fickan som passar för att lägga till exempel mössa, valla eller vantar i.

Byxorna, eller tightsen som man också kan kalla dem, har ny design på bakfickan. Själv använder jag denna ficka när jag behöver någonstans att försvara viktiga småsaker som nycklar, mobil och plånbok, speciellt när jag håller på att packa min utrustning för att försäkra mig om att dessa små men alltför viktiga ting inte blir kvar hemma på byrån i hallen.

Jag vill passa på och tacka alla våra ambassadörer som har givit oss feedback! Många bra synpunkter som har lett till justeringar inför produktion. Tack!