Karta-Åre-trail-2km

Holiday Club KIDS RUN

100 kr

Holiday Club 2KM Kids Run är lördagens lopp för barn upp till 12år. Banan går i Åre by och slingrar sig längst strandpromenaden vid Åre sjön. Efter målgång bjuds det på go-fika för alla deltagare. Kombinera dagen på Åre höstmarknad med en rolig aktivitet för barnen.

OBS! Välj fraktmetod i kassan: Hämta ut på plats

Anmälan är öppen fram till start på tävlingsdagen. Det kommer inte vara någon tidtagning för barnloppet.

För att värna om miljön kommer vi inte ha pappersmuggar vid vätskestationen i start/målområdet. Vi uppmanar deltagare att ta med egen vattenflaska eller mugg som ni kan fylla på plats.

Start lördag 30/9 kl 15.00

Boka boende hos vår samarbetspartner och bo centralt i Åre under Höstmarknaden! Boka Här!

Nollställ

Produktbeskrivning

SWEARE Åre Trail Tour är en helg fylld av löpning över olika distanser som går av stapeln i Åre den 29 september-1 oktober 2017. I år arrangeras tävlingarna i samband med Åre Höstmarknad vilket innebär att det finns massor att upptäcka denna helg!

En nyhet i år är att man kan delta i flera av loppen och vara med att tampas i SWEARE Åre Trail Tour. För att vara med i sammanställningen ska du delta i loppen 7KM Night Run, Holiday Club 2KM Sprint och SEAT 23KM Mountain, för tour deltagare bjuder vi på anmälningsavgiften för sprint-etappen. Fina priser väntar de som ställer upp!

Nytt lopp för i år är 7KM Night Run som inleder helgen på fredagskväll. En reflexbana som går från Åre by upp till Sadeln och runt Totthummeln. Så ta med pannlampan och kick-starta helgen med en genomkörare!

De andra nyheterna är Holiday Club 2KM Sprint samt Holiday Club Kids Run 2KM som anordnas på lördagen. Banan är densamma för båda loppen och utgår från Holiday club och går längst strandpromenaden vid Åre sjön.

På söndag förmiddag går starten för loppen 13KM Sadeln samt SEAT 23KM Mountain.

Boka boende hos vår samarbetspartner Holiday Club och bo centralt i Åre under Höstmarknaden! Boka här!

Markägarna informerar att älgjakt kommer att pågå på fjället fram till den 25 september innan loppen arrangeras samt att den påbörjas igen den 9 oktober. Var uppmärksam om detta om ni vill testa banorna innan eller efter loppen genomförs.

Tänk på att vara ute i god tid innan start på grund av att det är svårt att hitta parkering centralt under Åre Höstmarknad.

Vi önskar alla välkomna till SWEARE Åre Trail Tour 2017!

Har du frågor? Kontakta oss på aretrail@sweare.com

Banan

Holiday Club 2KM Kids Open är lördagens lopp för barn upp till 10år. Banan går i Åre by och slingrar sig längst strandpromenaden vid Åre sjön.

 

 

Regler & Säkerhet

Obligatorisk utrustning

  • Nummerlapp

Allmänna regler

  • Inget skräp får lämnas längs banan, ertappad nedskräpning leder till diskvalifikation. Allt “skräp” skall tas med till mål.
  • Om tävlande bryter tävlingen, måste detta meddelas vid närmaste till tävlingsledningen.
  • Vid ev. olycka eller sjukdomsfall är du som medtävlande skyldig att på bästa sätt hjälpa den/dem som är i nödsituation.
  • Deltagande sker på egen risk och tävlande måste ansvara för att denne har  lämplig försäkring.
  • Anmälan är inte avbokningsbar.

Partners & Sponsorer