Karta-Åre-trail-23KMKarta-Åre-trail-7kmKarta-Åre-trail-2km

ÅRE TRAIL TOUR

700 kr

Här anmäler du dig till alla lopp som ingår i SWEARE Åre trail Tour på en och samma gång och får Sprint etappen utan kostnad.

Fredag 29/9 start kl 20.00: 7KM Night Run

Lördag 30/9 start kl 16.00: Holiday Club 2KM Sprint

Söndag 1/10 start kl 9.00: SEAT 23km Mountain

OBS! Välj fraktmetod i kassan: Hämta ut på plats

För att värna om miljön kommer vi inte ha pappersmuggar vid vätskestationerna. Vi uppmanar deltagare att ta med egen vattenflaska eller mugg som ni kan fylla på vid start- och målområdet eller vid vätskedepåerna längs banan.

Nollställ

Produktbeskrivning

SWEARE Åre Trail Tour är en helg fylld av löpning över olika distanser som går av stapeln i Åre den 29 september-1 oktober 2017. I år arrangeras tävlingarna i samband med Åre Höstmarknad vilket innebär att det finns massor att upptäcka denna helg!

En nyhet i år är att man kan delta i flera av loppen och vara med att tampas i SWEARE Åre Trail Tour. För att vara med i sammanställningen ska du delta i loppen 7KM Night Run, Holiday Club 2KM Sprint och SEAT 23KM Mountain, för tour deltagare bjuder vi på anmälningsavgiften för sprint-etappen. Fina priser väntar de som ställer upp!

Nytt lopp för i år är 7KM Night Run som inleder helgen på fredagskväll. En reflexbana som går från Åre by upp till Sadeln och runt Totthummeln. Så ta med pannlampan och kick-starta helgen med en genomkörare!

De andra nyheterna är Holiday Club 2KM Sprint samt Holiday Club Kids Run 2KM som anordnas på lördagen. Banan är densamma för båda loppen och utgår från Holiday club och går längst strandpromenaden vid Åre sjön.

På söndag förmiddag går starten för loppen 13KM Sadeln samt SEAT 23KM Mountain.

Boka boende hos vår samarbetspartner Holiday Club och bo centralt i Åre under Höstmarknaden! Boka här!

Markägarna informerar att älgjakt kommer att pågå på fjället fram till den 25 september innan loppen arrangeras samt att den påbörjas igen den 9 oktober. Var uppmärksam om detta om ni vill testa banorna innan eller efter loppen genomförs. Läs mer!

Tänk på att vara ute i god tid innan start på grund av att det är svårt att hitta parkering centralt under Åre Höstmarknad.

Vi önskar alla välkomna till SWEARE Åre Trail Tour 2017!

Har du frågor? Kontakta oss på aretrail@sweare.com

Delta i Åre trail Tour eller SEAT 23KM Mountain och var med i utlottningen av 6 månaders leasing av nya modellen SEAT Ibiza.

Prispengar att tävla om för dam och herr klassen i SEAT 23KM Mountain!
1:a 200€
2:a 100€
3:a 50€

Boka boende hos vår samarbetspartner och bo centralt i Åre under Höstmarknaden! Boka här!

Startlista och Resultat

Sammanställning efter andra etappen 2KM Holiday Club sprint.

Partners & Sponsorer