Höjdkurva-7km-ReflexKarta-Åre-trail-7km

7KM NIGHT RUN

300 kr

7KM Night Run är loppet som genomförs på en reflexbana som går från Åre by upp till Sadeln ca 300 höjdmeter och runt Totthummeln. Med pannlampans ljus följer du reflexskyltarna upp på berget och ned i skogsterrängen för att sedan komma tillbaka till Åre by.

OBS! Välj fraktmetod i kassan: Hämta ut på plats

Efteranmälan möjlig fram till 19.30 vid starten.

För att värna om miljön kommer vi inte ha pappersmuggar vid vätskestationen i start/målområdet. Vi uppmanar deltagare att ta med egen vattenflaska eller mugg som ni kan fylla på plats.

Start fredag 29/9 kl 20.00

Nollställ

Produktbeskrivning

SWEARE Åre Trail Tour är en helg fylld av löpning över olika distanser som går av stapeln i Åre den 29 september-1 oktober 2017. I år arrangeras tävlingarna i samband med Åre Höstmarknad vilket innebär att det finns massor att upptäcka denna helg!

En nyhet i år är att man kan delta i flera av loppen och vara med att tampas i SWEARE Åre Trail Tour. För att vara med i sammanställningen ska du delta i loppen 7KM Night Run, Holiday Club 2KM Sprint och SEAT 23KM Mountain, för tour deltagare bjuder vi på anmälningsavgiften för sprint-etappen. Fina priser väntar de som ställer upp!

Nytt lopp för i år är 7KM Night Run som inleder helgen på fredagskväll. En reflexbana som går från Åre by upp till Sadeln och runt Totthummeln. Så ta med pannlampan och kick-starta helgen med en genomkörare!

De andra nyheterna är Holiday Club 2KM Sprint samt Holiday Club Kids Run 2KM som anordnas på lördagen. Banan är densamma för båda loppen och utgår från Holiday club och går längst strandpromenaden vid Åre sjön.

På söndag förmiddag går starten för loppen 13KM Sadeln samt SEAT 23KM Mountain.

Boka boende hos vår samarbetspartner Holiday Club och bo centralt i Åre under Höstmarknaden! Boka här!

Markägarna informerar att älgjakt kommer att pågå på fjället fram till den 25 september innan loppen arrangeras samt att den påbörjas igen den 9 oktober. Var uppmärksam om detta om ni vill testa banorna innan eller efter loppen genomförs. Läs mer!

Tänk på att vara ute i god tid innan start på grund av att det är svårt att hitta parkering centralt under Åre Höstmarknad.

Vi önskar alla välkomna till SWEARE Åre Trail Tour 2017!

Har du frågor? Kontakta oss på aretrail@sweare.com

Banan

7KM Night Run är loppet som genomförs på en reflexbana som går från Åre by upp till Sadeln ca 300 höjdmeter och runt Totthummeln.

Med pannlampans ljus följer du reflexskyltarna upp på berget och ned i skogsterrängen för att sedan komma tillbaka till Åre by.

Startlista och Resultat

Gå till Startlistor!

Resultat:
https://www.webscorer.com/members/mypostedraces

Regler & Säkerhet

Obligatorisk utrustning

 • Mobiltelefon med nödnummer sparat
 • Nummerlapp

Rekommenderad utrustning

 • Första förband
 • Vantar, mössa och ullstrumpor
 • Vindtät jacka

Allmänna regler

 • Inget skräp får lämnas längs banan, ertappad nedskräpning leder till diskvalifikation. Allt “skräp” skall tas med till mål.
 • Support är tillåtet vid vätskestationerna men inte längs med banan.
 • Om tävlande bryter tävlingen, måste detta meddelas vid närmaste bemannade vätskestation eller till tävlingsledaren på mobilnummer som tävlande får vid upphämtning av nummerlapp.
 • Vid ev. olycka eller sjukdomsfall är du som medtävlande skyldig att på bästa sätt hjälpa den/dem som är i nödsituation.
 • Deltagande sker på egen risk och tävlande måste ansvara för att denne har  lämplig försäkring.
 • Anmälan är inte avbokningsbar.

Partners & Sponsorer