Ambassadörer

Vi på SWEARE strävar efter att ha så bra och nära kontakt med våra kunder och användare som möjligt. Vi har därför valt att jobba med ambassadörer. För oss spelar det ingen roll om du är glad motionär eller elitsatsande, vi vill veta vad DU tycker och vi är glada över att just DU är med oss!

Under våren 2014 lanserade vi en crowdfundingkampanj där man kunde förköpa produkter för att hjälpa oss testa de första prototyperna. Det ledde till att 60-talet personer under utvecklingsfasen har använt och gett oss feedback på produkterna. Det har i sin tur lett till finjusteringar på plaggen för att ytterligare säkerställa kvaliteten.

Vi har turen att även samarbeta tillsammans med medlemmar i juniorlandslaget, elitsatsande tjejer och tränare på ett av Sveriges bästa skidgymnasium.

CROWDFUNDING

Vi har haft förmånen att få tips, hjälp och feedback under utvecklingen av våra produkter från ett frispråkigt gäng som består av både unga tjejer och killar till mer mogna damer och herrar. Vi är otroligt tacksamma för intresset och stödet i de givit oss från starten av vår resa.

Våra crowdfunding-ambassadörer är motionärer som kommer från olika delar av Sverige, Norge och Danmark. Det är viktigt att få produkterna testade i olika klimat, miljöer och även olika aktiviteter.

Alicia Persson

Alicia är en av Sveriges framtida skidåkare som nu drillas på skidgymnasiet i Åre. Hon kommer från Stöde, en by utanför Sundsvall där hon upptäckte skidåkningen redan som liten. Alicia är en tävlingsmänniska som alltid vill prestera på topp vilket har resulterat i att hon på tävlingar fightas med de allra bästa i sin åldersklass.

Anders ”Järnmannen” Olsson

Sedan 1995 har Anders Olsson varit förlamad från midjan och nedåt och har dessutom knappt femtio procents lungkapacitet kvar efter att han råkat ut för en skada. Efter många tunga år av medicinering blev Anders under 2002 utmanad av en vän som gav honom livsgnistan tillbaka och det blev även starten på en imponerande idrottskarriär. Anders innehar guldmedaljer i Paralympics 2004 & 2008 i handikappsimning. Anders har även genomfört många distanslopp i bland annat längdskidor och triathlon. Han har genomfört Vasaloppet, Öppet spår och Nordenskiöldsloppet på kälke där han stakar sig genom loppen.

Sven Wirén

Tillsammans med sina två polarhundar tävlar Sven långdistanslopp i utmanande fjällterräng. För att bli framgångsrik i draghundssport krävs uthållighet från både hundar och förare eftersom distansen är 160km och tiden går upp mot 17h innan de når mållinjen. Sven har vinster i Polardistans från 2012 och 2014, nu siktar han på vinst på VM 2017 som avgörs på hemmaplan i Sverige.

Allan Everum

Utmaningar är Allans stora passion, hans driv ligger i att utsätta sig för krävande aktiviteter som testar kroppens fysiska och mentala barriärer. Han vill genom sina erfarenheter motivera andra att utmana sig själv och sin fysisk förmåga. Allan utövar och tävlar i många olika grenar i långdistansform, han har bland annat genomfört tävlingar såsom Åre extreme och Iron man samt tävlat multisport i Swedish adventure racing series. 2016 åkte han Nordenskiöldloppet som är ett 220km långt Ultralopp för längdskidåkare som går ovanför polcirkeln med målgång i Jokkmokk.